Presentation av företaget.

 

Tidaholms Grus & Entreprenad AB är ett familjedrivet företag som grundades av Staffan för c:a 20 år sedan.Staffan är uppvuxen som lantbrukarson.Där grundlades hans intresse för maskiner av alla de slag.

Så förutom att driva familjens lantbruk med bland annat spannmålsodling,skogsbruk,fiske (Ett av Sveriges mer kända fiskeområde, strömfisket i Baltak bedrivs på våra ägor) och jakt, började han utveckla sitt intresse genom att utföra entreprenadarbeten med maskiner som fanns på gården.

 

Entreprenadarbetet tog så småningom så mycket tid att det utvecklades till ett heltidsjobb och företaget grundades.Under årens lopp har maskinparken utvecklats och förnyats för att följa efterfrågan.

 

Staffan och Tidaholms Grus & Entreprenad AB samt Firma Staffan Andersson, finns idag fortfarande stationerad på samma gård som hans far och farfar drev , Backgården.

 

Gården byggdes på 1600-talet och är en gammal landsfiskalbostad.(med  bl a. eget häkte.)

Lantbruket har på senare tid även uttökats med ytterligare en  gård (Bälteberga). 

 

Staffan driver idag Lantbruksföretaget Firma Staffan Andersson samt entreprenadföretaget Tidaholms Grus & Entreprenad AB tillsammans med sin fru Yvonne.

Yvonne har tidigare arbetat som sjuksköterka inom landsting,kommun samt privata sektorn i c:a 30 år, men sadlade om för 5 år sedan och arbetar nu som kontors-personalchef för de båda företagen.

De har 3 barn Kim,Kajsa och Kasper. 

Hunden "Bossen" och verkstadskatten"mormor´n". 

 

Våra anställda räknar vi också in i vår familj.Mycket duktiga och självgående.

 

 

• Tidaholms Grus & Entreprenad AB © 2011 •